בית חולים גריאטרי שיקומי פלימן –
טלפון : 04-8307070 , כתובת בית החולים : רחוב זלמן שניאור, חיפה מיקוד 31021
שינוי גודל גופן

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

בית חולים גריאטרי שיקומי פלימן

בית חולים גריאטרי שיקומי

  • דף הבית
  • אודות
    • רקע כללי
    • דרכי הגעה
    • ייעוד
    • יעדים ומטרות
    • דבר מנהל בית החולים
    • היסטוריה
    • עובדות ומספרים
    • הצהרת נגישות בית חולים פלימן
  • מידע למתאשפז
    • קישורים ומידע נוסף
    • טיפול בבן משפחה חולה כרוני
    • מדריך למתאשפז
    • חוק זכויות החולה
    • תכנית שחרור
    • טפסים
    • מידע נוסף
  • מחלקות
    • הנהלת בית החולים
      • מנהלת בית החולים
      • מנהל אדמיניסטרטיבי
      • מנהלת הסיעוד
    • מחלקות שיקום
      • מחלקה א'
      • מחלקה ב'
      • מחלקה ב'1
      • מחלקה ג'
      • מחלקה ה'
      • מחלקה ו' (מונשמים)
    • המחלקה לעבודה סוציאלית
      • קישורים ומידע נוסף
    • מכונים ומעבדות
      • מכון לריפוי בעיסוק
      • מכון לפיזיותרפיה
      • מכון להפרעות בתקשורת
      • מכון הדמיה
      • מעבדות
      • בית מרקחת
    • יחידות מנהליות
      • מנהל אדמיניסטרטיבי
      • משרד קבלת חולים
      • מחלקת כספים וגבייה
      • מחלקת רשומות
      • מחלקת משק
      • מחלקת הביטחון
      • מחלקת משאבי אנוש
        • דרושים
        • גמלאים
        • לוח מודעות – משאבי אנוש
      • מחלקת מחשוב וטכנולוגיה
    • סיעוד
      • הנהלת הסיעוד
      • הסיעוד בבית החולים
    • תזונה ודיאטה
      • דפי מידע לקשיש
      • "בחרתי בריאות" – מגזין לעובדים
  • תרומה לבית החולים
  • מאמרים
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
    • רקע כללי
    • דרכי הגעה
    • ייעוד
    • יעדים ומטרות
    • דבר מנהל בית החולים
    • היסטוריה
    • עובדות ומספרים
    • הצהרת נגישות בית חולים פלימן
  • מידע למתאשפז
    • קישורים ומידע נוסף
    • טיפול בבן משפחה חולה כרוני
    • מדריך למתאשפז
    • חוק זכויות החולה
    • תכנית שחרור
    • טפסים
    • מידע נוסף
  • מחלקות
    • הנהלת בית החולים
      • מנהלת בית החולים
      • מנהל אדמיניסטרטיבי
      • מנהלת הסיעוד
    • מחלקות שיקום
      • מחלקה א'
      • מחלקה ב'
      • מחלקה ב'1
      • מחלקה ג'
      • מחלקה ה'
      • מחלקה ו' (מונשמים)
    • המחלקה לעבודה סוציאלית
      • קישורים ומידע נוסף
    • מכונים ומעבדות
      • מכון לריפוי בעיסוק
      • מכון לפיזיותרפיה
      • מכון להפרעות בתקשורת
      • מכון הדמיה
      • מעבדות
      • בית מרקחת
    • יחידות מנהליות
      • מנהל אדמיניסטרטיבי
      • משרד קבלת חולים
      • מחלקת כספים וגבייה
      • מחלקת רשומות
      • מחלקת משק
      • מחלקת הביטחון
      • מחלקת משאבי אנוש
        • דרושים
        • גמלאים
        • לוח מודעות – משאבי אנוש
      • מחלקת מחשוב וטכנולוגיה
    • סיעוד
      • הנהלת הסיעוד
      • הסיעוד בבית החולים
    • תזונה ודיאטה
      • דפי מידע לקשיש
      • "בחרתי בריאות" – מגזין לעובדים
  • תרומה לבית החולים
  • מאמרים
  • צור קשר
בית חולים גריאטרי שיקומי פלימן
  • דף הבית
  • אודות
    • רקע כללי
    • דרכי הגעה
    • ייעוד
    • יעדים ומטרות
    • דבר מנהל בית החולים
    • היסטוריה
    • עובדות ומספרים
    • הצהרת נגישות בית חולים פלימן
  • מידע למתאשפז
    • קישורים ומידע נוסף
    • טיפול בבן משפחה חולה כרוני
    • מדריך למתאשפז
    • חוק זכויות החולה
    • תכנית שחרור
    • טפסים
    • מידע נוסף
  • מחלקות
    • הנהלת בית החולים
      • מנהלת בית החולים
      • מנהל אדמיניסטרטיבי
      • מנהלת הסיעוד
    • מחלקות שיקום
      • מחלקה א'
      • מחלקה ב'
      • מחלקה ב'1
      • מחלקה ג'
      • מחלקה ה'
      • מחלקה ו' (מונשמים)
    • המחלקה לעבודה סוציאלית
      • קישורים ומידע נוסף
    • מכונים ומעבדות
      • מכון לריפוי בעיסוק
      • מכון לפיזיותרפיה
      • מכון להפרעות בתקשורת
      • מכון הדמיה
      • מעבדות
      • בית מרקחת
    • יחידות מנהליות
      • מנהל אדמיניסטרטיבי
      • משרד קבלת חולים
      • מחלקת כספים וגבייה
      • מחלקת רשומות
      • מחלקת משק
      • מחלקת הביטחון
      • מחלקת משאבי אנוש
        • דרושים
        • גמלאים
        • לוח מודעות – משאבי אנוש
      • מחלקת מחשוב וטכנולוגיה
    • סיעוד
      • הנהלת הסיעוד
      • הסיעוד בבית החולים
    • תזונה ודיאטה
      • דפי מידע לקשיש
      • "בחרתי בריאות" – מגזין לעובדים
  • תרומה לבית החולים
  • מאמרים
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
    • רקע כללי
    • דרכי הגעה
    • ייעוד
    • יעדים ומטרות
    • דבר מנהל בית החולים
    • היסטוריה
    • עובדות ומספרים
    • הצהרת נגישות בית חולים פלימן
  • מידע למתאשפז
    • קישורים ומידע נוסף
    • טיפול בבן משפחה חולה כרוני
    • מדריך למתאשפז
    • חוק זכויות החולה
    • תכנית שחרור
    • טפסים
    • מידע נוסף
  • מחלקות
    • הנהלת בית החולים
      • מנהלת בית החולים
      • מנהל אדמיניסטרטיבי
      • מנהלת הסיעוד
    • מחלקות שיקום
      • מחלקה א'
      • מחלקה ב'
      • מחלקה ב'1
      • מחלקה ג'
      • מחלקה ה'
      • מחלקה ו' (מונשמים)
    • המחלקה לעבודה סוציאלית
      • קישורים ומידע נוסף
    • מכונים ומעבדות
      • מכון לריפוי בעיסוק
      • מכון לפיזיותרפיה
      • מכון להפרעות בתקשורת
      • מכון הדמיה
      • מעבדות
      • בית מרקחת
    • יחידות מנהליות
      • מנהל אדמיניסטרטיבי
      • משרד קבלת חולים
      • מחלקת כספים וגבייה
      • מחלקת רשומות
      • מחלקת משק
      • מחלקת הביטחון
      • מחלקת משאבי אנוש
        • דרושים
        • גמלאים
        • לוח מודעות – משאבי אנוש
      • מחלקת מחשוב וטכנולוגיה
    • סיעוד
      • הנהלת הסיעוד
      • הסיעוד בבית החולים
    • תזונה ודיאטה
      • דפי מידע לקשיש
      • "בחרתי בריאות" – מגזין לעובדים
  • תרומה לבית החולים
  • מאמרים
  • צור קשר
המדריך לאכילת סופגניות

המדריך לאכילת סופגניות

מספר עובדות על הסופגנייה :תמונה של חנוכיה
משקל סופגנייה ממוצעת הוא 100 גר' והיא מכילה כ- 425 קלוריות.
סופגנייה במילוי שוקולד /קרם אגוזים /עם ציפוי יכולה להגיע ל- 800 קלוריות.
סופגנייה ממוצעת עם ריבה יכולה להחליף 5 פרוסות לחם רגיל או 10 פרוסות לחם קל.

אז מה עושים ?
• מבינים – הסופגנייה הראשונה משביעה וטעימה, השנייה נאכלת בשביל הנשמה, על השלישית קשה לוותר למרות שכבר כבד בבטן ואת החמישית זוללים.
• מגדירים במה חושקים באמת – בטעם ! טעם אינו קשור לכמות ולכן מגבילים מראש לסופגנייה אחת.
האיברים האחראים על תחושת טעם המזון הם הלשון(בלוטות הטעם) והאף (חוש ריח) – שניהם נמצאים בתחילת מערכת העיכול.
על כן לעיסה איטית מאפשרת לנו להשאיר את הסופגנייה יותר זמן בפה ולמצות את החוויה.

איך להכין ?
• מומלץ להכין סופגניות אפויות – מפחית את כמות הקלוריות בחצי.
• אם מטגנים – עדיף טיגון בשמן עמוק על מנת להפחית את כמות השמן הנספג לסופגניה, רצוי שימוש בשמן קנולה, בטמפרטורה גבוהה, להוסיף פחות סוכר לבצק, בדרך זו פחות שמן ייספג. וכמובן להשתמש בנייר סופג.
• גודל הסופגניה -אפשר להכין סופגניות קטנות מהמקובל /מיני סופגניות.

איך לשרוף קלוריות של סופגנייה אחת ממוצעת
• לצעוד שעה וחצי בקצב של 5 ק"מ בשעה.
• לרוץ חצי שעה בקצב של 10 ק"מ בשעה.

ארכיונים
  • יולי 2018
  • אפריל 2018
  • מרץ 2018
  • אוגוסט 2017
  • יוני 2016
  • מאי 2016
  • ספטמבר 2015
  • יולי 2015
קטגוריות
  • Uncategorized
  • מאמרים
  • תזונה
כלים
  • התחבר
  • פיד רשומות
  • פיד תגובות
  • WordPress.org

נבנה על ידי אשכול מדיה - הקמת אתרי אינטרנט

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס